Alle betaalmethodes

iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. 

PayPal

PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem dat particulieren en webwinkels gebruiken. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal binnen enkele seconden met jouw account. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen. 

MasterCard

Met een creditcard betaal je zonder dat het geld direct van je rekening wordt afgeschreven. Je leent als het ware tijdelijk geld van de creditcardverstrekker. Je kunt betalen met MasterCard, VISA of American Express

Klarna (betalen op factuur)

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt.  

Bancontact

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.

Op factuur

Wil je als bedrijf op factuur betalen? Neem in dit geval contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de bestelling direct wordt verwerkt en de factuur verzonden.